Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 08-12-2015 21:57:59
Geldzaken & Recht

Tot hoe laat mag je boren?

@ carola: helaas staat er niets in de apv hierover.


 


@hanschenklein: ik ben ook gewend 'ouderen' te helpen, onze vorige buren hadden niets te klagen met ons.


 


@mein33: de vorige bewoners hadden ook kroost en na een gesprek blijkt dat zij gevlucht zijn voor de buren om rust te krijgen. ook zij werden er gek van. het melden van de verbouwing was meer een dreiging naar ons toe om overlast te geven.


 


@ h. terpstra: moest even lachen om je reaktie, maar ik ga bewust niets forceren zodat ze mij ergens op kunnen pakken. al 2 keer hebben de buren bot gevangen met hun jurist, ik laat mij niet uit de tent lokken.


en gastouder kan en mag ik gewoon zeggen, mijn vrouw is namelijk gastouder. dit is netjes volgend de wet geregeld en alle papieren hebben we daarvoor. we doen het bewust als gastouder en niet zwart. mijn vrouw wordt netjes betaald voor het werk en mijn schoonzus krijgt netjes kinderopvangtoeslag. het is geen eigen bedrijf, maar je werkt als freelancer. dit kan en mag gewoon in een woonwijk.


 


voor de anderen met dank voor de antwoorden. jammer dat we in de overvloed aan regels en wetten geen tijden hebben staan waarin overlast zo veel mogelijk beperkt moet worden. je wordt echt aan de goden overgeleverd en de bereidwilligheid en vriendelijkheid van de buren.