Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 09-12-2015 10:28:51
Geldzaken & Recht

Bijzonder toeslag

op de site van nieuwegein, lees ik dat hiervoor meestal geen bijzondere bijstand kan worden aangevraagd. 


maar ik zou het toch gewoon proberen. via de link onderaan kom je bij het aanvraagformulier.


 






http://twitter.com/home?status=klik%20op%20onderstaande%20link%20om%20het%20artikel%20te%20lezenhttp://www.nieuwegein.nl/22411/bijzondere-bijstand/" target="_blank">




heeft u onverwacht een grote, bijzondere uitgave? en heeft u hiervoor niet kunnen sparen? misschien komt u dan in aanmerking voor bijzondere bijstand.


bijzondere bijstand is bedoeld voor mensen met een laag inkomen die bijzondere, noodzakelijke kosten hebben, die ze zelf niet kunnen betalen. u hoeft geen bijstandsuitkering te hebben om bijzondere bijstand te kunnen aanvragen. belangrijk is ook dat deze kosten niet door een andere regeling worden vergoed, bijvoorbeeld door uw zorgverzekering.


voor uitgaven die iedereen heeft, zoals eten, kleding, huur en aanschaf van een koelkast of wasmachine of de kosten voor de inrichting van uw woning, kan meestal geen bijzondere bijstand aangevraagd worden. hiervoor moet u zelf sparen.


http://www.nieuwegein.nl/22411/bijzondere-bijstand/" target="_blank">http://www.nieuwegein.nl/22411/bijzondere-bijstand/