Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miepje58 - 09-12-2015 14:54:54
Geldzaken & Recht

Tot hoe laat mag je boren?

ik begrijp best dat je niet blij bent maar weet je dan zelf niet hoe hard het gegil van kinderen is? wij wonen ook omringd door kinderen en die kunnen echt niet meer normaal spelen. het is door merg en been gaand gegil en gekrijs. nu die van jou, straks gaat nichtje ook nog meespelen en misschien komen er nog wel een paar bij.


ik denk dat jouw buren daar gewoon helemaal niet blij mee zijn. zij kunnen nu geen dag meer rustig in de tuin zitten. die naast ons gebruiken ook de speeltoestellen als uitkijkpunt om in onze tuin te kijken en naar hun vriendjes aan de andere kant te gillen. wij worden hier 's zomers om 06.00 al wakker van het gegil. wij hopen maar dat ze over een paar jaar allemaal net als pa en ma alleen nog maar met hun telefoon spelen, dat is tenminste rustig.


ik denk dat het wel zou schelen als je er met je kinderen afspraken over maakt. bij overmatig gillen haal je ze binnen en je laat ze ook niet 's morgens heel vroeg buiten. als ze dat hier deden had ik er ook geen moeite mee. het geluid van 'gewoon' spelende kinderen op een zomerdag is juist een heel gezellig geluid maar zoals al opgemerkt, dat is er helaas tegenwoordig niet meer bij.