Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 29-12-2015 20:02:30
Garantie & Verzekeringen

Op een veiling 2e handse loopband van vidaxl gewonnen blijkt kapot te zijn.

Nog een keer zal ik een antwoord geven aangezien men hier u het verkeerde antwoord geeft. jammer dat men zichzelf hier niet controleert en gewoon maar uit het blote hoofd een mening geeft :-(

de wet is veranderd. sinds juli 2014 vallen internetveilingen ook onder het herroepingsrecht.
alleen producten die snel bederven of producten die door u opgegeven specificaties zijn gemaakt (bijv. u laat een maatpak maken) vallen daar niet onder. daar is hier echter geen sprake van, dit is gewoon een product dat eens door een fabriek gemaakt is voor winkelverkoop. laat u dat ook niet wijsmaken! (ook niet door de forumleden hier)
dus terug met die hap. bovendien staat het in de algemene voorwaarden.
het enige wat het in de weg zou staan als het een zakelijke aankoop zou zijn en u dus geen consument, dus als u het voor uw bedrijf koopt. maar ik denk dat dat niet het geval is.


https://www.vidaxl.nl/retourneren klik https://www.vidaxl.nl/retourneren" target="_blank">hier


hoewel veilingsites soms anders lijken te suggereren, heeft een consument op grond van de richtlijn consumentenrechten een herroepingsrecht van 14 dagen ingaand vanaf het moment dat het bestelde product is ontvangen. 

http://laus.nl/nl/artikelen/7