Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 08-01-2016 12:43:12
Winkels & Webshops

Catawiki onveili(n)g

De veilingvoorwaarden wel eens gelezen?





kavels starten op 1 euro

alle kavels starten op 1 euro. voor kavels met een hoge verwachte opbrengst is het mogelijk om in overleg met de veilingmeester een http://www.catawiki.nl/help/reserve_price" target="_blank" data-cw-ajax-modal="true">reserve price op te geven.


hoe werkt het voor verkopers


op het moment dat u een kavel aanbiedt met een hoge verwachte opbrengst dan krijgt u de optie om het kavel aan te bieden met een reserve price.




als u voor een reserve price kiest, dan moet u de absolute minimum prijs invullen waarvoor u het item wilt verkopen. onze veilingmeesters beoordelen of deze prijs realistisch is en moeten deze prijs goedkeuren.




indien de veilingmeester akkoord is met uw reserve price voert hij een minimale en maximale prijsindicatie in waartussen hij de opbrengst verwacht. deze schatting wordt bij het kavel vermeld. bij het kavel vermelde schattingen zijn niet meer dan een ruwe indicatie en bieden geen garantie voor de werkelijke waarde.




(http://www.catawiki.nl/help/aanbieden" target="_blank">bron)