Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 26-01-2016 11:40:42
Geldzaken & Recht

Vastgoedbelegging via noordenwind

@martic,

in het resente verleden zijn er veel van dergelijke (vastgoed) bedrijfjes in de markt geweest en die boden allemaal een onbegrijpelijk en onhaalbaar rendement.
dit bedrijfje geeft te kennen een rendement te halen van, zoals u aangeeft, 9.12% en dat is te mooi om waar te kunnen zijn.
vraag u simpel af, hoe hoog is de spaarrente, waarom kunnen pensioenfondsen en (betrouwbare)beleggingsmaatschappijen dergelijke rendementen "niet" behalen.
dit is weer zo'n bedrijfje waarvan de starters op korte termijn in een ferrari rondrijden, riante woningen betrekken en na een tijdje (proberen) met het ingelegde geld spoorloos te verdwijnen.
als u snel en zeker van uw spaarcentjes afwil dan is hierin beleggen een zeer goede optie, maar dat zult u zeer zeker niet willen.