Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-01-2016 12:36:43
Geldzaken & Recht

Onterecht belasting betalen

Zo snel als mogelijk dit melden aan de nationale ombudsman en ook aan de klachtencoƶrdinator van de belastingdienst.

hier gaat hoe dan ook iets vreselijk fout en mijn ervaring is dat als het eenmaal fout gaat bij de belastingdienst morphy bijna eeuwig blijft slapen.
hoe dan ook bent u persoonlijk, letterlijk volgens de belastingwetgeving, aansprakelijk voor het aanleveren van de juiste gegevens en ook het kunnen maken van bezwaar als zaken niet goed gaan. de belastingdienst kan en mag zich nooit en te nimmer verstopen achter een belastingadviseur. het kan best zo zijn dat de belastingdienst contact heeft opgenomen met hen maar dat maakt helemaal niets uit.de belastingdienst zend de brieven toch ook aan u persoonlijk?

uw belastingadviseur zou u naar mijn dringenmde mening wel moeten helpen met het maken van een zeer stevige bezwaarbrief. let op: uw rechetn op teruggave blijven 5 jaar bestaan. als uw belastingadviseur in gebreke blijft kunt u ook navraag doen bij zijn beroepsvereniging als hij tenminste daarbij is aangesloten.