Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 08-02-2016 17:51:49
Geldzaken & Recht

Groupon levert niet

refused producs ofwel door de fabrikant gerepareerd dat is een mogelijke verklaring en als die op zijn dan kunnen ze ook niet meer leveren.


zeker gezien het feit dat apple eist dat hun producten voor een bepaalde prijs verkocht moeten worden zal het niet kunnen zijn dat een ipad goedkoper dan de vastgezette prijs verkocht gaan worden of het moet een verouderd model zijn.


maar de termijn dat ze moeten leveren is binnen 30 dagen na bevestiging daarna hebben ze helaas ook nog 3 weken om het geld terug te storten.


wel kan u alsnog eisen dat ze u een ipad leveren daarvoor moet u een aangetekendebrief sturen en een termijn van 14 dagen geven immers is het zo dat koop is koop behalve als er bij had gestaan "op is op" 


mochten ze niet kunnen of willen leveren dan zou u zelfs naar de kanton rechter kunnen stappen om daar te eisen dat ze alsnog er een leveren of het verschil terug betalen als u er een in een winkel zou kopen.


daar voor geld echter wel dat u dan naar de goedkoopste winken zou moeten gaan.