Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Huisartsenpost niet w.a. verzekerd

Jammer dat ook hier weer een aantal 'reageerders'met verwijten komen. u heeft een vraag en daar mag u een niet verwijtend antwoord op verwachten zoals ik ook zie bij bijv. de vraag om verduidelijking.

primair geldt hier dat als u van mening bent dat u schade heeft geleden door het optreden van wie dan ook, in dit geval een huisarts, 'wie dan ook en dus in dit geval de huisarts aangesproken dient te worden!
even voor de diuidelijkheid: u heeft een forum benaderd dat bestaat uit vrijwilligers die naar eer en geweten en op basis van kennis en ervaring vragen beantwoorden. wij zijn niet verbonden aan de vara, anders dan optreden als vrijwilliger.

dan ook voor u: een huisartsenpost is een post die is ingericht door de gezamenlijke aan die post deelnemende huisartsen waarmee wordt geregeld dat niet alle huisartsen allemaal bij nacht en ontij bereikbaar behoeven te zijn als er vragen zijn om hulp. dat betreft dan met name de avond, nacht en weekeinden waarin zij dan wisselend op basis van een onderling vrijwillig afgesprken rooster 'dienst' hebben. zij zijn dus normaliter niet in loondienst van een huisartsenpost organisatie en ook niet als zzp'er.