Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marie47 - 09-02-2016 18:21:39
Huishouden & Energie

Master cook ware

Het zijn oplichters. ik woon sinds 15 jaar in duitsland en dezelfde personen komen hier langs de deuren die ook in nederland langs kwamen. ze komen zogenaamd van een beurs en bieden hun waar voor dure prijze met levenslange garantie aan. er wordt zo weer een deel van afgedaan als je wilt handelen. het zijn helemaal geen kwaliteit pannen, de deksels gaan snel stuk en dan heb je aan de garantie niks. tegen de buren zeggen ze niet met ons over de prijs te praten en het zelfde tegen ons. de persoon die bij ons langs kwam had een brabands acsent. terwijl ik gezegd had dat hij niet meer langs hoefde te komen deed hij dat toch en probeerde mijn man over te halen iets te kopen.
laatst stond hier in de krant dat de politie mensen op riep zich te melde als ze minderwaardige produkten van nederlanse verkoper hadden gekocht. ze waren opgelicht en het ging om deze verkopers van pannen, messensets en cassetes die zelfs verder in duitsland actief zijn.