Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 11-02-2016 11:39:58
Winkels & Webshops

Aankoop retourneren

uwjurist schrijft:

door uwjurist - 11 feb 2016 om 10:41
0 antwoorden / 0 vragen
0
vreemde reacties. de reacties hier zijn beledigend voor de moeder, dan wel voor de dochter! mijn reactie beledigt niemand, behalve - hooguit -  ouders die hun kinderen niet goed opvoeden.
dit niet weten is echt een gebrek in je opvoeding, net als geen tafelmanieren hebben of andere etiquette regels niet beheersen.

onzin

en die regels zijn heel logisch en bedoeld om de omgang met elkaar zo respectvol en prettig mogelijk te maken. daar is niets achterhaald aan. wel is er tegenwoordig een enorm gebrek aan, dat blijkt ook hier maar weer eens.

dat is juist het punt. moeder kiest in haar onschuld iets moois uit en dochter die de 'regels'  kent laat dat op een vervelende manier blijken. wie doet het dan verkeerd?

en diegene die zegt dat de dochter niet goed opgevoed is moet nog eens nadenken door wie die dochter opgevoed is.
tot slot, raar om er lol aan te beleven om anoniem te keer te gaan. durf dit eens met naam en toenaam te doen.

flauw en u reageert ook wel eens niet zo correct.