Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 13-02-2016 13:52:01
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekerde armoede

Ik weet niet zeker of u het weet, maar dit is niet de site van vgz, maar het forum van kassa. die klacht over vfz is trouwens onterecht

als u in november en december medicijnen hebt gehaald, en u had uw eigen risico nog niet opgemaakt, had u kunnen weten dat u over verleden jaar nog moet betalen.

u zou dus beter met uw zorgverzekeraar kunnen afspreken dat u bij voorbaat het eigen risico betaalt. als het jaar dan afgelopen is, bent u glad.

en over welke preventieve belastingheffing hebt u het dan? als er door wat voor omstandigheden dan ook niet voldoende belasting op uw inkomen wordt ingehouden, kunt u dat met een voorlopige asnslag in 10 termijnen betalen. prima geregeld dus.