Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 13-02-2016 13:52:23
Garantie & Verzekeringen

Zorgverzekerde armoede

Vgz kan pas aan u declareren als de zorgverlener de rekening heeft ingediend, de schuld ligt dus niet bij vgz maar bij de zorgverlener. de kosten vallen wel onder het eigen risico van 2015 maar u dient die wel te betalen. iedere zorgverzekerde heeft een wettelijk verpicht eigen risico bedrag die door o.a. vgz gespreid betaald mag worden daar zijn twee manieren voor middels een premieverhoging of een regeling als het bedrag te hoog ligt om in één keer te voldoen. u bent blijkbaar heel erg boos omdat de rekening voor de medicijnen pas nu in rekening worden gebracht en niet direct na het verstrekken van die medicijnen.
"
kortom:  


u treft het persoonlijk niet maar op deze manier draagt u wel een steentje bij aan de algehele armoede in ons land. 


 


mensen zonder zorgverzekering leven in armoede.

mensen met een zorgverzekering geraken door hun eigen verzekering ook in de armoede echter de zorg ontbreekt.


schrijven we nu alleen de gedwongen betalingsregelingen aan het vgz want dit is dan exclusief de bijkomende verplichtingen van de preventieve belasting heffing van onze belastingdienst waardoor ook, menige nederlander in de financiële problemen is geraakt !!


hoelang blijven we nog zo door gaan?"

deze tekst is pure onzin want u heeft de medicijnen verstrekt in november en december nog niet betaald.