Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 14-02-2016 01:15:38
Geldzaken & Recht

Ouderen en digibeten?

Beste pintje, hoeveel zijn 'heel veel ouderen'? hebt u ze geteld?
de uitnodiging tot het doen van aangifte inkomstenbelasting verstuurt de belastingdienst nog steeds in een blauwe envelop. alleen de voorschotbeschikking toeslagen (het bedrag waar u in 2016 recht op hebt) is uitsluitend digitaal verstuurd via de berichtenbox (tenzij u telefonisch hebt verzocht om een beschikking op papier). in 2016 zullen er geen andere zaken uitsluitend nog op papier gezonden worden. voor alle toeslagen en fiscale zaken waar een burger mee te maken krijgt, geldt minimaal een overgangstermijn van twee jaar waarbinnen alle post zowel digitaal als per envelop verzonden wordt.
verzuimen, acceptgiro's, dwangbevelen etc zullen de komende jaren nog per gewone post verzonden worden. dus uw probleem begrijpen doe ik niet helemaal.