Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 04-03-2016 22:31:58
Geldzaken & Recht

Schade particulier, rechten en plichten?

Dus als ik het goed begrijp is het hele toestel kapot, geheel of deels doir uw schuld en uw "klant" wil nu een nieuwe, zijn uren betaald hebben en zijn advocaat?

laat hem lekker tobben en dreigen. hij heeft geen poot om op te staan. 

u hebt hem al € 410 geboden, ik zou hem zeggen dat moet je gauw aannemen en dan klaar, of anders krijg je helemaal niets. 

laat hem maar "verdere stappen" ondernemen. hij bereikt daar helemaal niets mee. ook al zou hij naar de rechter gaan voor die gekkigheid, geen een rechter zal zeggen dat u meer verplicht bent te betalen dan de dagwaarde van dat toestel. en tenslotte was het een kapot toestel, anders hoefde u niets te repareren.

een hogere schade opgeven aan een verzekeraar, dan het werkelijke bedrag is fraude. als dat bekend wordt bij een verzekeraar komt hij op de zwarte lijst en kan hij nergens meer een verzekering afsluiten. maar hij zal toch wel een officiele nota moeten indienen bij zijn verzekeraar? en u kunt die niet afgeven. dus hoe zit dat?