Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 16-03-2016 09:01:54
Winkels & Webshops

Had de mediamarkt contant moeten terugbetalen i.p.v. cadeaubonnen?

@diumenge.
we hebben hetvapparaat voor 349 gekocht buiten de btw dagen. we hadden notmaliter ook niet gereklameerd, maar mm bood deze mogelijkheid zelf aan.
het verschil terugkrijgen ging niet. moest met een creditfactuur en opnieuw betalen van het bedrag. alleen was nu opeens de prijs 367 minus btw werd dat 301.
wat mij steekt, ik heb nu 301 betaald voor een koffie-automaat en 125 voor kadobonnen die nu niet zijn gebruikt om het apparaat te betalen.
dat de vvv bonnen zijn omgeruild voor mm bonnen had te maken met het feit, dat de koffie automaat alleen in de webshop was te bestellen. dar gaat niet met vvv bonnen.
bij het alsnog terug krijgen van de btw korting werd in de voorwaarden niet gerept over de wijze van terugbetalen en gold voor aankopen in de winkel als ook de webshop.
voor alle duidelijkheid, zo stond het ook in een mail van mm zou ik artiklen geretourneerd hebben naar hun magazijn. dat is nimmer gebeurd, ik heb nog steeds dezelfde koffie automaat.

@mat
er is maar een deel met bonnen betaald en het grootste restant gepind. aanvankelijk wilde mm ook het gepinde bedrag in bonnen uitkeren, dat was dan 348 totaal en daarnaast had ik ook opnieuw 301 betaald, totaal bedrag besteed bij mm 650.