Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-10-2005 20:23:45
Huishouden & Energie

Granieten keukenblad

uitleg gebruiksaanwijzing granieten werkbladen


hallo allemaal


dit heb ik bij aflevering bij mijn keuken gekregen;


nagenoeg iedere steensoort bevat kleine scheurtjes.natuursteen is een verzamelnaam voor duizenden soorten steen.deze kleine scheurtjes vergelijkbaar met nerven die in hout voorkomen zijn pas te zien als je het oppervlak tegen het licht bekijkt.graniet is een stollingsgesteente honderden miljoenen jaren geleden door de natuur gevormd.de winning vindt bijna overal ter wereld plaats.per winningsgebied is de kleur en stuctuur uniek.kleur-structuurverschillen zijn inherent aan het materiaal.getoonde of versterkte monsters kunnen alleen als indicatie gebruikt worden.hieraan kunt u geen rechten ontlenen.vandaar dat wij u de mogelijkheid geven om het werkblad bij de leverancier uit te gaan zoeken,graniet heeft niet alleen een mooie uitstraling,het heeft ook een hoge krasbestendigheid en een behoorlijke hittebestendigheid.plaats echter geen hete pannen op het blad.hierdoor kunnen kleine scheurtjes of verkleuringen ontstaan.


onderhoud;het  is niet noodzakelijk granieten bladen specieaal te onderhouden.alle werkbladen worden bij de leverancier behandeld om het vochtopnemend vermogen te reduceren en de glans te verhogen.het dient de  voorkeur graniet te onderhouden met een zacht niet schurend mareriaal zoals b.v. een sopje met groene zeep.


groetjes marloes