Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

La
Laelia1955 - 03-04-2016 15:48:18
Huishouden & Energie

Op welk moment van het jaar kun je het beste overstappen van energieleverancier?

Zelf ben ik net overgestapt (mijn nieuwe contract gaat op mei a.s. in) van eneco naar de nederlandse energie maatschappij.
die kwam als goedkoopste uit de bus. ik had een 3-jarig contract bij energiedirect. deze zijn vorig jaar overgenomen door
eneco en van die laatste was ik nooit een groot fan. ze schermen met het toon-apparaat, zgn. ook voor bestaande klanten,
maar dan moet je wel een 4-jarig (!!!) contract afsluiten. nieuwe klanten krijgen het ook bij overstappen. niet eerlijk vind ik.
dat 3-jarige contract sloot ik af in een duurdere periode. tussentijds zou je dan geen last hebben van prijsverhogingen.
die waren er dus niet, maar wel prijsverlagingen en daar profiteerde ik uiteraard ook niet van. nu heb ik een 1-jarig contract
genomen en ben van plan dat voortaan ieder jaar te doen. niets moeilijks aan en alles wordt geregeld door de nieuwe maatschappij.
als je wacht tot einde contract zijn er nooit boetes. nu eerst benieuwd naar onze eindfactuur!