Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lexdura - 19-04-2016 18:43:55
Geldzaken & Recht

Wie vindt het ook waardeloos geregeld met de reguliere kinderopvang?

1. de afgelopen jaren zijn de kinderopvangorganisaties bij bosjes failliet gegaan en bij degene die overbleven is er flink gesneden in de kosten om t hoofd boven water te houden. dus zoveel geld wordt er niet verdiend over de ruggen van ouders.
2. er zijn opvangorganisaties waar je per afgenomen uur kunt betalen, echter ligt de uurprijs dan een stuk hoger.
3. dat u niet volledig gebruikt van het dagdeel is uw keus. er is voor dat dagdeel wel medewerker ingeroosterd om uw kind op te vangen (en er is wettelijk voorgeschreven verhouding tussen aantal kinderen en leiding, ze kunnen niet zomaar een medewerker minder inplannen). stel dat er halverwege de middag voldoende kinderen zijn opgehaald om een medewerker naar huis te kunnen sturen, dan moeten ze die voor anderhalf uur betalen. komt u opdraven om anderhalf uur per dag te werken voor ongeveer 10 euro bruto per uur? er is voor dat dagdeel een medewerker ingepland die wel betaald moet worden. voor de organisatie maakt het dan qua kosten weinig uit of uw kind er wel of niet is. 
4. u zou een gastouder kunnen zoeken.