Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 25-04-2016 22:47:44
Garantie & Verzekeringen

Galerij's van flat zijn veranderd

U bent dan misschien geholpen met de reacties van @uw jurist en @hansje klein, maar helaas voor u hebben die het mis.

op elke galerij kunnen knikkers en zo onder de balustrade door rollen. maar een galerij is niet bedoelt om te knikkeren, of om andere spelletjes te spelen, maar slechts bedoelt om naar je woning te gaan en als iemand beneden een knikker op zijn hoofd krijgt, kan dat heel ernstige gevolgen hebben.

zo'n balustrade moet aan eisen voldoen qua afstand tussen de spijlen en tot de grond, maar die afstand is nooit zodanig dat er geen knikker of balletje of zo doorheen of onderdoor zou kunnen.

dus als uw kleinkinderen al op die galerij spelen, zou ik ze maar een pop of zo geven. 

en u houdt er wel rare manieren op na. u stelt hier een vraag en matigt zich aan wie mag antwoorden. misschien kunt u beter uw kinderen verzoeken toezicht te houden op hun kinderen om veel ellende te voorkomen.