Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 26-04-2016 08:32:44
Huishouden & Energie

Verkeerde keuken geleverd


door marga11000 25 apr 2016 om 21:00 in reactie op de vraag van tenormin: 


 


de eerste keer dat de keuken geleverd werd ,zeiden de bezorgers hij mag niet eerder naar binnen voordat hij betaald is is zei oke ,maar dan wil ik wel even kijken of alles klopt en spoelbak was goed fornuis was goed en de grepen waren niet goed ,wat nu  bellen met het hoofdkantoor ik wou geld achterhouden tot dat er nieuwe grepen geleverd werden en die dan betalen ze vonden het niet goed


 


keuken werd weer mee genomen na veel mails en telefoontjes  geen reactie 5 weken zonder keuken gezeten ik zei breng hem maar en betaal hem ,en kijk dan wel verder toen bleek ook nog de verkeerde fronten te  spoelbak gat is  te groot blad is ontzettend dof fronten moesten vezaagt worden omdat de afmetingen niet klopten al met al allemaal elende stuur mails en gewoon geen reactie.

zou u misschien een punt achter elke zin kunnen zetten? zo is het nauwelijks te lezen.

en verder: u moet niet blijven aanmodderen met emails. u moet het bedrijf per aangetekende brief in gebreke stellen en sommeren om alsnog binnen 30 dagen alle problemen (die u in detail moet opsommen) op te lossen door vervanging of reparatie.


 


en kondig in de ingebrekestelling ook aan: bij gebreke daarvan ontbind ik reeds nu voor alsdan de overeenkomst, maak ik aanspraak op terugbetaling en zo nodig de wettelijke rente. en zo nodig zal ik rechtsmaatregelen laten nemen, waarvan de kosten ook op u verhaald worden.


omdat het een consumentenkoop betreft (dus als u als particulier hebt gekocht) ligt de bewijslast de eerste zes maanden bovendien niet bij u, maar bij de verkoper.

met vriendelijke groet,


mr. monique doomernik