Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
silvia-maurice - 26-04-2016 11:23:50
Geldzaken & Recht

Is er iets bekent over een incassobureau de haan?

Ik krijg al weken bericht van dit incasso bureau. en dit is het laatste bericht dat ik nu ontvang



voorkom beslag op uw inboedel!


donten, 25-04-2016


inzake: openstaande schuld bij de appstore
dossiernummer: 20160188813


geachte silvia vlaspoel,


van onze cliënt de 'appstore' ontvingen wij een vordering op u ter behandeling, terzake verrichte levering van een app.


ondanks eerdere betalingsverzoek van de 'appstore' heeft deze moeten constateren dat deze vordering thans, inzake onderhavige vordering, nog niet tot betaling dan wel buitengerechtelijk of zonodig gerechtelijk bleek te incasseren.


u bent thans verschuldigd;


hoofdsom: €99,-
informatiekosten: €97,50
vertragingsrente: €3,50
buitengerechtelijke kosten: €631,20
dagvaardingskosten: €714,01
verschotten: €0,00
kwijting: -€500,21


totaal te voldoen: €1045,-


bovenvermelde incasso-opdracht bevindt zich thans in het stadium waarin een definitief standpunt ingenomen dient te worden t.a.v. het vervolgtraject via juridische weg, waarvan te maken juridische en gerechtelijke kosten op u zullen worden verhaald.


ons aanbod tegen kwijting:


wanneer u voor 26-04-2016 een som van 500 euro voldoet aan ons schelden we de resterende 545 euro kwijt alsmede blazen we het beslag op uw inboedel gratis en dus zonder extra kosten af, om dit aanbod te gebruiken gaat u naar onze website (http://www.directiq13.com/io/click6.aspx?sid=mzc1njcwltewmjy5ndi0na%3d%3d&linkid=1&link=http://www.dehaanincasso.com/" target="_blank">www.dehaanincasso.com) en opent u een chat, maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 20:00 is er een medewerker beschikbaar om u te helpen.


voldoet u de vordering niet voor 26-04-2016? de gerechtsdeurwaarder komt dan op 27-04-2016 om 14:30 bij u langs om terstond tot beslaglegging over te gaan.
daar kan eventuele verkoop van uw roerende zaken plaats vinden, daarvoor zal een advertentie in het plaatselijk dagblad worden geplaatst en zal tevens de executieverkoop van de in beslag genomen zaken aangekondigd worden op verschillende website's.
hieraan zijn extra kosten voor u aan verbonden! wij raden u dringend aan om aanwezig te zijn.
bent u niet aanwezig? indien u op voormelde datum niet aanwezig bent, dan zal op een ander te bepalen tijdstip de deurwaarder opnieuw langskomen.
dan wordt beslag op uw roerende zaken gelegd door forcering van de toegangsdeur in het bijzijn van politie en slotenmaker.
hieraan zijn hoge kosten verboden, en deze komen geheel voor uw rekening!


help! ik wil betalen en dit alles voorkomen!


ga naar onze website (http://www.directiq13.com/io/click6.aspx?sid=mzc1njcwltewmjy5ndi0na%3d%3d&linkid=2&link=http://www.dehaanincasso.com/" target="_blank">www.dehaanincasso.com) en klik op de blauwe balk rechts onderin uw scherm om te chatten met ons, 7 dagen per week is er een medewerker beschikbaar om u te helpen met al uw vragen!


hoogachtend,


dhr. mr. e. peeters
gerechtsdeurwaarder
de haan incasso & gerechtsdeurwaarders
http://www.directiq13.com/io/click6.aspx?sid=mzc1njcwltewmjy5ndi0na%3d%3d&linkid=3&link=http://www.dehaanincasso.com/" target="_blank">www.dehaanincasso.com