Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster1
zoekster1 - 26-04-2016 20:28:27
Geldzaken & Recht

Aanvraag herziening keuring uwv

ga met een advocaat praten. ik ga ervan uit dat u op dit moment een vrij laag inkomen heeft en dan kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. dan hoeft u alleen een eigen bijdrage te betalen. verder krijgt u ook nog eens een korting op de eigen bijdrage als u aan een advocaat komt via het juridisch loket. dus dat is de eerste halte. vervolgens naar een advocaat gespecialiseerd in sociale zekerheid. meestal is een eerste gesprek gratis, dan kan die u vertellen of u nog kans maakt op een herziening.



persoonlijk geef ik u weinig kans omdat u in bezwaar had moeten gaan toen u de eerste keer voor 20% werd afgekeurd. meestal krijg je daar 6 weken de tijd voor. en het geheel is ook erg lang geleden om nog iets aan te kunnen tonen van een eventuele verkeerde inschatting door de keuringsarts/uwv. misschien kunt u het er nog op gooien dat u toen niet capabel was om te ageren. in ieder geval heeft u geen enkele kans als u er alleen tegenaan gaat. dus schakel een professional in en als die er geen gat in ziet, dan zou ik dat geloven, als ik u was.