Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edwin1210 - 27-04-2016 02:21:28
Geldzaken & Recht

Aanvraag herziening keuring uwv

Beste sjak,

stap gewoon naar het uwv toe en vraag om een herziening van je wao. dat is de beste kans van slagen, alleen je moet het nog wel even doen.. heel herkenbaar om zelf niet in actie te komen, het hoort allemaal bij het opgelopen hersenletsel wat een coma met zich mee brengt, en een verzekeringsarts zal dit beamen. dus die heb je in feite al mee!
ik spreek uit ervaring, 11 dagen coma, en dezelfde 'eigenschappen' meegekregen als waar jij nu mee zit. het wao traject is in de loop der jaren ook herzien, en herzien, en uiteindelijk ben ik beland bij waar ik het best mee gebaat ben, volledig afgekeurd.

je zult zelf even de eerste stap moeten zetten, een telefoontje kan al genoeg zijn. in tegenstelling tot wat mijn voorgangers schrijven is een herziening altijd mogelijk.

en oja, als je schrijfvaardig bent wil nog niet gelijk zeggen dat de rest koek en ei is, jackyh...., en gelukkig zijn er bij het uwv wel wijze mensen aanwezig,wijzer dan jou in ieder geval...