Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

besseldekker
besseldekker - 27-04-2016 20:02:46
Geldzaken & Recht

Hypotheek gedeeltelijk aflossen

Het hangt erg van uw eigen omstandigheden af of u beter kunt aflossen of juist niet. de eerste vraag die in mij opkomt, is deze: is het een zuivere aflossingsvrije hypotheek, of een krediethypotheek (waarbij u dus altijd het afgeloste opnieuw kunt opnemen)? waarschijnlijk het eerste, anders had u dat wel gezegd. en dan komen er een aantal variabelen om de hoek kijken.

er zijn op het internet rekentooltjes beschikbaar en misschien heeft u daar wat aan. ze zeggen niet plompverloren "doen" of "niet doen"; ze helpen u een afweging te maken. een zo'n tooltje is https://veh.startpuntgeldzaken.nl/?mpwui=cfe878f5-0b03-4b1d-a2a0-0816f531bd57" target="_blank">https://veh.startpuntgeldzaken.nl/?mpwui=cfe878f5-0b03-4b1d-a2a0-0816f531bd57.

en googelt u verder eens op "hypotheek aflossen".