Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 29-04-2016 14:14:47
Winkels & Webshops

Webshop ervaring

kijk ook eens bij http://www.toolstation.nl" target="_blank">www.toolstation.nl maar ik zie net dat https://www.elektramat.nl/" target="_blank">https://www.elektramat.nl/ een groothandel is en de proijzen daar worden misschien wel vermeld zonder btw toeslag.


maar ik weet niet of u daar een groeppenkast wilt bestellen maar weet wel dat als u zelf een groepenkast wilt plaatsen dat u niet zelf de zegel van de hoofd stoppenkast mag verbreken.


ook moet na het plaatsen van de groepenkast gecontrolleerd worden door een erkende installateur.


mocht u toch wel de hoofd stoppenkast zegel verbreken dan doet u er goed aan om eerst bij een erkende installateur te informeren of deze "zegel recht" heeft en vertel daar bij dat u vanplan bent om de groepenkast te vervangen meestal zal dan de installateur langs komen om te kijken of de zegel in orde is voor u deze verbreekt dit kost wel geld maar is goedkoper dan als u netwerk beheerder komt controlleren of u niet eerst nog een aansluiting heeft gemaakt voor de meter en dat kan best in de duizende euro`s gaan lopen.


mocht u alleen de bedrading vanaf de groepenkast gaan vervangen dan is dat niet nodig maar wel zal u er beter aan doen omdat alsnog alles te laten doormeten door een erkende installateur dit inverband met een brand/woonhuis verzekering.


tevens moet u een kaart in bezit hebben waar op staat hoe de groeppenkast is in gedeeld zoiets als
groep 1 = kook groep


groep 2 = huiskamer 


enz, enz. en die moet bewaardworden in of in de buurt van de meterkast.