Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
melding - 03-05-2016 15:58:00
Geldzaken & Recht

Wie vindt het ook waardeloos geregeld met de reguliere kinderopvang?

Bedankt voor alle reacties. helaas niet altijd even aardig en ik ga er dan maar vanuit dat de meesten niet weten waar ze het over hebben. helaas kunnen wij geen gastouder vinden anders hadden we het allang gedaan en famillie hebben we niet in de buurt. het aantal kinderen is flink teruggelopen op de bso's dus administratief is het lang niet zo moeilijk als men suggereert. ik werk inderdaad niet voor 8 euro per uur en dat doen de mensen bij de kinderopvang ook niet want dit geld per kind. natuurlijk zijn er nog veel meer bijkomende kosten betreft de faciliteit enkel betaal je als ouder niet 8 uur per gebruikt uur maar veel meer en het was een stuk transparanter geweest als ze dat bedrag dus omhoogschroefde naar het werkelijke bedrag.
we krijgen inderdaad een deel van de belasting terug ookal is dat een stuk minder met toeslagpartner en betaal je eigenlijk nog steeds alle uren omdat je de onterecht geschreven uren kan wegstrepen met de teruggave.
als ik de keuze had gehad was ik zeker minder uur gaan werken maar het is moeilijk om aan werk te komen en dat zullen meer mensen hebben dus het komt er heel kort door de bocht op neer dat ik betaal om mijn kind niet te zien en dat is geen keuze maar het misselijke aan deze maatschappij.