Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 09-05-2016 06:55:24
Geldzaken & Recht

Mag een eigen bijdrage scootmobiel achteraf verhoogd worden?

Hallo mathijs.b

er wordt gekeken naar het bruto belastbaar inkomen van twee jaar geleden. wanneer u in 2016 een voorziening ontvangt, wordt gekeken naar het inkomen over het jaar 2014. als uw huidige inkomen veel lager is dan uw inkomen in 2014, kan naar uw inkomen van dit moment gekeken worden . 

hier kunt u zelf de eigen bijdrage berekenen , voor scootmobiel gaat dit via de gemeente wmo klik op de rode regels .

https://www.hetcak.nl/portalserver/portals/cak-portal/pages/x1-cak-vraag-en-antwoord?qaid=11079&usergroupid=27&qlistid=11304" target="_blank">https://www.hetcak.nl/portalserver/portals/cak-portal/pages/x1-cak-vraag-en-antwoord?qaid=11079&usergroupid=27&qlistid=11304

https://www.hetcak.nl/portalserver/portals/cak-portal/pages/k1-12-1-bereken-uw-eigen-bijdrage.html" target="_blank">https://www.hetcak.nl/portalserver/portals/cak-portal/pages/k1-12-1-bereken-uw-eigen-bijdrage.html 

wat het inkomen betreft van de directeur ontgaat mij volledig in deze n.v.t., kijk eens of in uw gemeente een uitleen service is voor een scootmobiel dan betaalt u geen eigen bijdrage, hoeft u niet achter de geraniums te zitten , kunt u toch naar buiten gaan en de anjers e.d. bezichtigen ;-)