Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 11-05-2016 10:09:41
Geldzaken & Recht

Aanvraag herziening keuring uwv

Hallo sjak, er heerst spraakverwarring over 'herziening' en 'herbeoordeling'. herziening van een eerdere beoordeling is niet mogelijk. bezwaar aantekenen tegen een beoordeling kan wel maar dat moet dan wel binnen 6 weken na die beoordeling gebeuren. daarvoor is het nu te laat.

u kunt wel een herbeoordeling aanvragen als uw situatie veranderd is. als het percentage arbeidsongeschiktheid van 65-80 % volgens u niet meer overeenstemt met uw gezondheidstoestand op dit moment dan kunt u zo'n nieuwe beoordeling aanvragen.
het uwv stelt dat u aan de bel moet trekken als er een verandering in uw situatie is. dat moet u dan wel aantonen middels bevindingen van artsen en deskundigen.
als u dit traject ingaat dan zou ik dat nooit zonder deskundige begeleiding doen. zoek hulp bij een vakbond of op een andere manier.

sterkte en succes.