Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 11-05-2016 12:07:29
Geldzaken & Recht

Aanvraag herziening keuring uwv

@sjak janssen , 

wat gebeurd er als ik zelf een herbeoordeling aanvraag ? 


alleen als uw medische situatie is gewijzigd, kunt u eventueel eerder een herbeoordeling krijgen. geef wijzigingen in uw situatie door met het formulier http://www.uwv.nl/particulieren/formulieren/doorgeven-wijzigingen-wia-wao-waz-wajong-uitkering.aspx" target="_blank">wijzigingen doorgeven op uwv.nl. wij bekijken dan of het nodig is dat wij uw situatie eerder gaan beoordelen.


ook als wij u eerder beoordelen, gaan wij vaststellen of u nu of in de toekomst arbeidsvermogen heeft. als u volgens uwv kunt werken, dan verlagen wij uw uitkering vanaf 1 januari 2018 van 75% naar 70%. kunt u niet werken? dan gaat uw uitkering niet omlaag.


is uw situatie veranderd? bent u bijvoorbeeld gaan werken of juist gestopt met werken? of is uw gezondheid verslechterd? dan kan dat gevolgen hebben voor uw recht op een wajong-uitkering 

bron : uwv.nl