Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 12-05-2016 22:40:29
Geldzaken & Recht

Wie vindt het ook waardeloos geregeld met de reguliere kinderopvang?

Het is heel gebruikelijk dat voor de kinderopvang gerekend wordt met dagdelen. dat u daar minder van gebruikt wist u van te voren.
het komt geregeld voor dat kinderen niet op de afgesproken tijd worden opgehaald dus vaak langer op de opvang zijn. en ja het is geen parkeergarage. dan zouden ze met minuten moeten gaan rekenen. en misschien is het verstandig uw zoontje uit te leggen dat mama niet thuis is als hij naar de opvang moet en er zelf ook niet zo'n punt van maken. gaat uw zoontje mogelijk met wat meer plezier naar de opvang. en lukt dat niet, ja dan zal mama toch thuis moeten blijven. en mochten, zoals u suggereerd, er prijsafspraken zijn gemaakt zou ik dat aankaarten bij de daarvoor bestemde instantie.