Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 13-05-2016 09:19:59
Geldzaken & Recht

Moet ik de ipad van dochter aan school betalen?

Die schoolreisjes, naar nederland of naar het buitenland, zijn vrijwillig, dus als men zijn kind daar aan mee wil laten doen, moet dat betasld worden.

mijns inziens loopt het al jaren uit de klauwen met die schoolreisjes, maar de ene ouder wil niet voor de ander onderdoen.

ook op de havo/vwo zitten kinderen van ouders die dat eigenlijk helemaal niet kunnen betalen, maar vaak wringen zij zich in allerlei bochten om het toch te kunnen opbrengen. 

lang geleden organiseerde de school van mijn zoon een wintersportvakantie, compleet belachelijk. de kosten waren zowat een gemiddeld vakantiegeld voor een heel gezin. dus wij deden daar niet aan mee. heel simpel. toen moest de school in die zelfde tijd wel iets anders en simpelers organiseren.

en u hoeft volgend jaar niet "opnieuw alles door te nemen", wat matigen zij zich aan. u zegt simpel, dat betaal ik niet en dan klaar.