Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 15-05-2016 19:32:00
Garantie & Verzekeringen

Zieke kat gekocht dierenarts kosten worden niet vergoed

@hutch , 

dit stond in de informatie , stellen ontzettend veel eisen is inderdaad een waarschuwing voor andere kopers .



wij verkopen geen kitten wanneer u deze aan iemand anders 'cadeau' wilt geven, al zullen uw intenties goed bedoeld zijn. zoals ieder mens heeft ieder kitten een eigen karakter en deze zullen goed moeten klikken. bovendien stellen wij als fokker de eis dat u zeker bent van uw aankoop en dit is natuurlijk onmogelijk indien u een kitten cadeau doet 


wanneer u, om welke reden dan ook, moet besluiten de bij ons gekochte kat te (moeten) herplaatsen, bent u verplicht dit eerst kenbaar te maken aan ons. wij moeten ten aller tijde de mogelijkheid hebben als eerste het kitten terug aan te nemen, of kunnen u helpen (sneller) een geschikt baasje te vinden. ons hart zou breken bij het onverwacht zien van een advertentie voor een van onze katten op bijv. marktplaats!
net zoals zij bij ons gewend zijn, verwachten wij ook van u dat u het kitten niet opsluit in een bench/kooi/hok/schuur. hij/zij moet vrij kunnen bewegen en ten aller tijde kunnen beschikken over vers drinkwater, (droog)voer, speeltjes, een warm slaapplekje, (zo nodig) een plekje in de schaduw en beschut van guur weer en een stevige krabpaal .


dat u onze cattery niet bezoekt wanneer u al een andere cattery heeft bezocht. dit geldt ook andersom, wanneer u een onze cattery heeft bezocht, gelieve dan ook geen andere cattery te bezoeken (dit in verband met het - onbewust - overdragen van besmettelijke ziekten).
dat wij geen kat/kitten plaatsen waar hij/zij vrij naar buiten gelaten wordt. hiermee bedoelen we dus niet dat ze niet naar buiten mogen, maar dat ze bijvoorbeeld in een ren of afgezeten tuin naar buiten kunnen.
wij plaatsen geen kat/kitten plaatsen waar zij veel tijd alleen zullen moeten doorbrengen. maine coons zijn zeer sociale katten die erg van gezelschap houden en dit ook nodig hebben om gelukkig te kunnen zijn en te blijven. indien er geen andere huisdieren aanwezig zijn waarmee zij kunnen knuffelen en spelen, verwachten wij van u dat u een 2e kitten aanschaft (dit hoeft natuurlijk niet perse een raskitten te zijn). mocht u er toe besluiten 2 kittens bij ons te adopteren, dan is een prijs aanpassing uiteraard bespreekbaar