Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 17-05-2016 11:56:18
Garantie & Verzekeringen

Beheerskosten polissen

Heel "grappig". ik kreeg zojuist bij de post zo'n zelfde nota. compleet ongepast.

voor die polissen is al lang en breed provisie betaald. die polissen worden steeds van tussenpersoon naar tussenpersoon geschoven. het staat zo'n tussenpersoon vrij het beheer van die polissen "te kopen". jammer voor hen dat mensen niets gaan wijzigen, zodat ze verder er niets aan verdienen.

wat zij stellen dat de overheid eist, is ook compleet onjuist. dat gaat op voor nieuwe polissen, maar niet voor allang bestaande. 

en dan die onzin over hun dienstverlening. dat zij die polis "beheren", nou en? als er iemand komt te overlijden, geef je die polis aan de uitvaartondernemer, die stuurt hem naar de verzekeraar, en die keert aan je uit. simpel.

als ze nu nog een brief zouden sturen met de inhoud: wij kunnen meer voor u doen, dan slechts de polis beheren, wenst u dat, dan kunnen wij dat aanbieden in een abonnementsvorm van € 12,50 per jaar, maar nee, gewoon een factuur, waarvan velen wellicht zullen denken dat ze moeten betalen.

ben dan ook van plan die figuren een pittige mail te sturen over hun beheer en hun onjuiste gedrag. 

het ergste is hier dan ook nog dat de brief gericht is aan een persoon die al jaren geleden overleden is en waarvan de polis uiteraard is uitgekeerd. 

voor zover dus hun beheer.:-((