Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 18-05-2016 09:23:50
Geldzaken & Recht

Hypotheek volledig ingelost, bank weigert afpanding polis

door benadeelden 17 mei 2016 om 17:01

hartelijk dank voor uw bericht, een klacht helpt niet, florius heeft het uitbesteedt aan hypocasso en weigert zich er verder in te mengen. ondanks mondelinge bevestiging dat de hypotheek volledig is ingelost!en het kifid ? hahaha sorry, die hebben tot op heden ook weinig betekent in het interbank verhaal.wij zijn niets meer verschuldigd, de betalingsbewijzen zijn in bezit van dat flut incasso bureau en bewijzen dat er geen gelden meer openstaan omdat alles is betaald.wij gaan niet betalen, want dat geld zien wij dan nooit meer terug. wij zullen ons recht bij de burgelijke rechter gaan halen. tot op heden is die het meest objectief en onafhankelijk gebleken. dat kun je van het kifid niet zeggen........toch heel erg bedankt voor uw reactie.met vriendelijke groet,

u hebt het nu over iets nieuws, hypocasso. ik denk dat tijger1 in de goede richting zit in zijn reactie. en interbank heeft hier niets mee te maken, dus waarom u dat erbij haalt?

met vriendelijke groet,


mr. monique doomernik