Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sh
Shamex - 18-05-2016 15:33:45
Garantie & Verzekeringen

Houten vloer

beste tijger,
een scheur ontstaat als twee starre objecten van elkaar moeten wijken. dus is er verplaatsing van 1 van beide muren. gezien de situering van plank in de binnekant van mijn buitenmuur gok ik dat de buitenmuur (het interne deel) is weggedrukt, dus ontvoegd.
de vochtgheid is niet buitensporig. we hebben het wel eens gemeten maar volgens mij zat dat een paar procent boven de ideale vochtigheid.
en ja de planken hebben geaclimatiseerd. we hebben de vloer gekocht en laten leggen door hetzelfde bedrijf. ze hebben het hele proces dus zelf geregeld.
het bedrijf noemt zich professioneel en het vrijgehouden strookje is naar ik aanneem te smal geweest voor zo veel plankbreedtes (ik gok 40-45).

fijn dat je meedenkt !