Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
melding - 18-05-2016 21:21:50
Geldzaken & Recht

Wie vindt het ook waardeloos geregeld met de reguliere kinderopvang?

We zijn inderdaad bezig met een soort van constructie om vaker bij die kleine te zijn. leven in een zorgstaat is het probleem niet. wat wel is dat mensen die net op een bepaald inkomen zitten nergens meer recht op hebben, terwijl sommige helemaal niet hulpbehoevend zijn en het systeem gewoon uitmelken. goed voor hun zou je zeggen maar als je eerlijk wilt leven dan wordt je verweten dat je niet bij je kind bent of iets dergelijks. betalen jullie mijn rekeningen dan? want geloof me dan ben ik alleen maar met mijn kindje.
wel bedankt van de tip van sommige ivm het beter geregeld zien te krijgen, dat is natuurlijk wel logisch en dat levert hopelijk snel wat op. ook het advies om bij de betreffende instantie de prijsafspraken aan te kaarten is erg nuttig.
de gastouders die ik heb gesproken zeggen dat het belastingtechnisch niet zo'n probleem is (afgerond naar uur) en ze hebbend het razend druk. bso's lopen leeg wat natuurlijk ook vervelend is maar niet onverklaarbaar. en kort door de bocht zo komen er meer erkende gastouders op de markt die individueel in theorie meer zouden kunnen verdienen.