Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 19-05-2016 22:20:39
Garantie & Verzekeringen

Garantie fiets accu

Hallo rozem175 , 




dit zijn de service- & garantiebepalingen zoals in de algemene gazelle gebruikershandleiding omschreven. daarnaast gelden de volgende specifieke garantiebepalingen. bij normale behandeling, gebruik en onderhoud verleent gazelle twee jaar garantie op de motor, de display, de rotatiesensor en de fietsbesturing. slijtage valt buiten de garantie. op de accu wordt een garantie van twee jaar gegeven.


gazelle geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. de garantie op verende voorvorken is 5 jaar. voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van 5 jaar. voor onderdelen op jouw fiets geldt een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik en onderhoud




         wat te doen bij een mankement binnen of buiten de garantieperiode .




in beide gevallen kun je het beste teruggaan naar je gazelle - dealer. hij is de specialist op fietsgebied waar je met al je vragen terecht kunt. in de meeste gevallen kan hij direct een oplossing aandragen. wanneer dit niet lukt, zal hij contact opnemen met de afdeling service en garantie van gazelle om tot een oplossing te komen.




         hoe kan ik contact opnemen met gazelle .



je kunt contact opnemen met ons via ons contactformulier. ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0900 7070707 (€ 0,10/min en bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur).





bron: gazelle.nl