Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 21-05-2016 18:09:17
Geldzaken & Recht

Wordt er eigenlijk wat gedaan aan de rente van interbank

Nou @pietjebellpicasa, u ziet het. hopelijk geniet u van alle tikken op de vingers die u hier uitgedeeld krijgt van het vaste legioen. heerlijk, even iemand anders fijntjes de les lezen, puur genieten...
maar goed, slim was het afsluiten van die lening niet, maar dat weet u zelf ook wel. dat hoeft u hier niet nog eens ingepeperd te worden. en natuurlijk is het wel een woekerrente. tegenwoordig krijgen banken geld toe als ze geld lenen. u hoeft niet eeuwig afgestraft tw worden voor een minder handige move in het verleden. ga in gesprek met die bank, bij voorkeur persoonlijk, en probeer een redelijke rente te verkrijgen die in overeenstemming is met de situatie in het hier en nu. ik wens u, in alle mildheid, veel succes.