Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 22-05-2016 11:01:03
Geldzaken & Recht

Automaat geeft verkeerde biljetten.geld teruggeven?

Hallo dm ,  

teveel of te weinig ontvangen , 

het kan voorkomen dat een geldautomaat niet goed werkt. daardoor kan er een onjuist bedrag worden uitgekeerd (te veel, te weinig of niets). in zo'n geval dient contact te worden opgenomen met de bank die de pas heeft uitgegeven. de bank neemt contact op met de eigenaar van de geldautomaat en verzoekt een technisch onderzoek. indien er geen aantoonbare storing is geweest en/of een kasverschil is, ligt de bewijslast bij de cliënt .

bron : wikipedia.org 

voor mij is dit een overbodige vraag , er bestaat ook nog eerlijkheid , u heeft dit geld onrechtmatig verkregen dus teruggeven .
heeft dit te maken met de jumbo , lees dan de vorige reacties dan weet u wat u moet doen .
afwachten met alle gevolgen vandien / of teruggeven .

lees ook dit , klik op de rode regel .

http://www.gelderlander.nl/regio/betuwe/lingewaard/pinautomaat-jumbo-bemmel-spuugde-5-000-euro-te-veel-uit-1.6034773" target="_blank">http://www.gelderlander.nl/regio/betuwe/lingewaard/pinautomaat-jumbo-bemmel-spuugde-5-000-euro-te-veel-uit-1.6034773