Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

frtits22
frtits22 - 22-05-2016 12:20:41
Geldzaken & Recht

Automaat geeft verkeerde biljetten.geld teruggeven?

Biljetten van 20 zijn kleiner dan biljetten van 50 euro.
bij een goed ontworpen automaat zou het dus helemaal niet mogelijk moeten zijn biljetten van 50 euro in de lade van 20 euro te doen, ook niet op vrijdag de 13-de.
juist bij een supermarkt staat op de helft van de verpakkingen wel xx% gratis. ik zou ervan uitgaan dat zo'n actie nu ook van toepassing is bij de pin-automaat :-)  aangezien er achterhaald kan worden wie er precies te veel heeft ontvangen zou ik afwachten tot men mij netjes vraagt het te veel te retourneren. hun fout, doen ze ook maar enige moeite het netjes terug te vragen. om meteen met strafrechtelijke aangiftes te dreigen is ridicuul. misschien ging ik er wel vanuit dat er zou worden afgeschreven wat ik had ontvangen en is het voorval me daarna ontschoten. aangezien ik dacht minimaal 50 euro nodig te hebben is het ook helemaal niet zo gek dat ik daarna nog 2x 20 euro extra heb gepind. ik weet op dat moment toch niet wat er zou worden afgeschreven.