Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 22-05-2016 23:30:44
Geldzaken & Recht

Bij ing kunnen gemachtigden saldo zien

Als ik uw verhaal zo lees, hebt u uw zoon alleen maar gemachtigd zodat hij uw zaken kan behartigen als u iets overkomt. bijvoorbeeld een opnamen in het ziekenhuis waardoor u even uw eigen zaken niet meer kunt regelen.
eigenlijk zou u dan niet een gemachtigde moeten hebben, maar zou u iemand moeten kunnen aanwijzen die 'in case of emergency' bij de bank bekend is om direct zonder gedoe uw zaken af te handelen. u kunt dat informeel zelf regelen door uw zoon uw inloggegevens, tan-codes en pin te geven, maar volgens de bankvoorwaarden is dat niet toegestaan.
eigenlijk zou de bank zo'n mogelijkheid moeten bieden, een naaste die direct uw zaken overneemt als het nodig is, zonder altijd uw zaken te kunnen controleren. maar zoiets kennen banken nog niet. maar misschien kunt u het als idee bij de ing neerleggen. de ing heeft een behoorlijke reorganisatie ondergaan en is nu veel meer ingericht om klantbehoeftes te onderzoeken en implementeren. probeer hiermee uw voordeel te doen en leg uw behoefte neer bij ing.
zie: http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/05/04/snelle-squads-voor-de-ing-klant-1615008" target="_blank">http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/05/04/snelle-squads-voor-de-ing-klant-1615008 en https://www.ing.jobs/nederland/over-ing/wat-ing-biedt/agile-werken.htm" target="_blank">https://www.ing.jobs/nederland/over-ing/wat-ing-biedt/agile-werken.htm.