Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 23-05-2016 11:21:09
Geldzaken & Recht

Bij ing kunnen gemachtigden saldo zien

Als je even op de betreffende link had geklikt, had je kunnen lezen dat dit niet mogelijk is. andere mogelijkheden, behalve machtigen, zijn al gegeven.



door marjan kornet - 23 mei 2016 om 11:14 
antwoorden / 1 vragen

0

mijn vraag is eigenlijk of het mogelijk is dat bij openen van internetbankieren het saldo van de gemachtigde op 'verbergen' gezet wordt zodat dit alleen bekeken kan worden als daar behoefte aan is. mijn zoon vind het nl geen prettig idee om telekens mijn saldo te zien. hij vind het zelf niet nodig en vind dat het ook geen oegevoegde waarde heeft. voor de goede orde ik heb er geen moeite mee dat hij mijn saldo weet maar hij vind het zelf niet prettig daarom zou het fijn zijn dat het saldo 'verborgen' zit en te zien is nadat er een handeling met een muisklik o.i.d. is gedaan.