Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 23-05-2016 20:31:25
Geldzaken & Recht

Ov chipkaart communicatie

Ach ja, studenten. je mag toch veronderstellen dat die bekend zijn met internet. vaak studeren ze jaren en hebben vrienden die ook studeren. sommigen stoppen of zijn eerder klaar en zetten dan het reisproduct stop. regelmatig op de foute manier, dus je zou verwachten dat daarover onderling gesproken wordt. wat uw dochter nu overkomt, is helaas haar eigen schuld. en zij zal moeten betalen.

duo houdt contact via internet, dus stuurt niet zomaar brieven. 

volgens mij zijn er plannen om de kosten nog hoger te maken, omdat voor veel studenten het reizen met die kaart zonder reisproduct voordeliger is dan een abonnement kopen.

en volgens mij is hier al eens uitgebreid aandacht aan besteed op de tv. ging geloof ik wel over een andere betalingsverplichting, maar die studenten waren ook te beroerd om op mijn duo te kijken.

en juist van studenten mag je toch verwachten dat ze weten wat ze doen. het gaat  niet over leerlingen met een grote achterstand in het sociale verkeer.

en moeten studenten dan doir kassa er op gewezen worden dat ze hun administratie moeten controleren?