Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 24-05-2016 14:19:51
Winkels & Webshops

Heeft imand ervaring met de website steunoldenkotte.nl?

Deze site lijkt mij regelrecht gehackt, want de betreffende site steunoldenkotte.nl is voor hele andere doeleinden opgericht. en wat zou zo'n site met horlogeverkoop te maken moeten hebben?

toen op 22 maart 2013 het desastreuze  besluit van de staatssecretaris van veiligheid en justitie geheel onverwacht uit de lucht kwam vallen, werd er meteen een protestactie op touw gezet. deze acties kregen in de media ruime aandacht. er werd een speciale website in het leven geroepen – steunoldenkotte.nl – er werd een protestlied gecomponeerd, er werden spandoeken gemaakt en er werden bijna 7000 handtekeningen ingezameld die op 14 mei aan de vaste kamercommissie werden aangeboden.

link die verwijst naar bovenstaande tekst http://www.info-rekken.nl/praatje-plaatje/de-geschiedenis-van-oldenkotte/" target="_blank">http://www.info-rekken.nl/praatje-plaatje/de-geschiedenis-van-oldenkotte/