Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 24-05-2016 14:57:59
Geldzaken & Recht

Wij melden ons ook aan betreffende de zaak interbank. steef van doorn

U bent niet echt een slachtoffer van interbank maar van uw eigen bestedingspatroon en leengedrag. u ergens aanmelden betekent niet dat u van de lening afkomt, dat zult u zelf moeten doen. aanmelden bij de genoemde stichting kost geld, alleen al voor het bekijken van uw dossierbent u 25 euro kwijt,  eventuele latere kosten zijn nog onbekend. dat geld kunt u beter besteden aan het afbetalen van de lening. wat betreft overleggen met interbank kunt u naar mijn mening het beste zelf een afspraak met ze maken.
in de gegeven reacties op vergelijkbare mededelingen staat o.a. ook dit te lezen:
niet alleen de rente aflossen maar veel meer, niet opnieuw opnemen, vakantiegeld voor het aflossen gebruiken, eventueel een baantje erbij nemen, overbodige spullen verkopen, huishoudboekje beginnen en kijken waar u kunt bezuinigen (en dat ook doen), en lees eens de bespaartips van de consumentenbond. op die website op de blauwe regels klikken, hier op de rode regel klikken: http://www.consumentenbond.nl/budgetteren/bespaar-tips/" target="_blank">http://www.consumentenbond.nl/budgetteren/bespaar-tips/
kijk ook eens op de website van het nibud voor tips.