Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
wawawendy - 24-05-2016 22:56:39
Geldzaken & Recht

Is het toegestaan voor een bedrijf om te liegen over hun aanbiedingen?

volgens mij gebeurd dit echt zo vaak. producten duurder maken voordat ze de sale ingaan en nog veel meer van dit soort onzin. ik ben zelf in een aanbieding van oxxio getrapt, aan de deur kwam er een welbepspraakte jongeman, die op al mijn vragen en slechte ervaringen over overstappen naar een andere energieleverancier, wel een passen antwoord wist. maar toen hij me vertelde dat we absoluut geen overstapkosten hoeften te betalen en niet alleen een laptop of tablet zouden krijgen, maar ook een slimme thermostaat  erbij kregen. waren we toch wel overtuigd. nou kassa! daar zouden we zeker mee gaan besparen. helaas naa een paar weken, daar was de  afrekening van de nuon. 189,- direct terugbetalen omdat we waren opgestapt, en we hadden nuon blijven loont energie, die korting verviel nu we geen klant meer bij ze waren, dus die moesten we toch echt betalen. oxxio gemaild. "tsja, ze betalen alleen 'overstap' kosten, dat was dit dus niet he? dus nee, dit ging oxxio niet voor ons betalen" oh en een slimme thermostaat, van ons??? nou nee hoor. die kan je zelf gewoon kopen. ",maar heeft die jongen m.b. dat u verteld? nou dat moet u m.b. maar aanklagen" ik doe dat natuurlijk niet! en ik heb die jongen zijn naam staan op het contract (geen mb trouwens) maar dat zeg je toch niet!
en nu ik toch op de klaagstoel zit, de computer die je van ze krijgt, wat een langzaam ding zeg. dus met andere woorden... je wordt overal en bijna door iedereen wel opgelicht, zolang ze er maar rijker van worden.