Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 25-05-2016 10:55:12
Geldzaken & Recht

Vergoeding apothekers uitleg wel of niet?

Die apotheekkosten zijn inmiddels al jaren bekend, wat gek is dat ze ze los berekenen, juist dit jaar zouden ze weer in de kosten opgenomen moeten zijn zodat je ze niet ziet en je er dus ook niet meer druk om kunt maken. maar je kunt niet zelf kiezen om het niet te willen.

ik betaal graag belasting, zorgtoeslag en eigen risico want u heeft waarschijnlijk geen idee wat de echte zorgkosten zijn, een bijdrage van 12x ongeveer € 125 + eenmalig (indien gebruikt) € 385 eigen risico maakt nog geen € 1900 per jaar. de werkelijk kosten stonden vorige week in de kranten en zijn € 5600 per persoon u krijgt dus € 3700 cadeau.
men vergeet in wat voor luxe we hier in nederland leven en wat er allemaal heel goed is geregeld, zoals bijstand voor mensen die nergens op terug kunnen vallen, neem de schuldsanering, niet leuk maar wel een luxe dat je het kunt gebruiken. zorg en huurtoeslag (ook voor uw dochter) schoon water uit de kraan, een huis, verwarming, zo kan ik nog wel een uur doorgaan.

diewilik