Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
ed51 - 25-05-2016 11:56:51
Geldzaken & Recht

Vergoeding apothekers uitleg wel of niet?

Een alternatief is een overstap naar een internetapotheek. die van ons rekent géén meerkosten zoals u die beschrijft. ook niet als ze wel advies geven. het enige nadeel is dat je ook bij "spoed" een dagje langer moet wachten. mara ja, wat is spoed. en anders vraag je een papieren recept en stap je ermee naar een ziekenhuisapotheek of zo. een crème kan toch wel een dagje wachten.
ander advies: vraag aan de huisarts wat je precies krijgt. als je een anti-schimmel zalf krijgt, kun je die gewoon bij een drogist kopen, waarbij de aanschafprijs soms lager is dan de advieskosten van de apotheek.
gebruik dus je verstand met dit soort dingen, wees kritisch. neem reacties dat er altijd discipline-overleg is tussen huisarts, apotheek en nog meer van die lui met een pondje zout, maar zeg dat maar niet tegen je huisarts. volgens mij is het koffieleuteren en helpt het niet, als ik afga op de elkaar tegenwerkende medicijnen die ik wel eens verstrekt kreeg door mijn eerdere apotheek.