Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 25-05-2016 14:06:12
Geldzaken & Recht

Geen op -en afstartkosten wel no cure no pay verkoop makelaar gevraagd

@desiree legal,

als ik uw geplaatste foto bekijk dan gaat het over de verkoop van een recreatie woning waarvan de verkoop niet erg wil lukken.
u heeft verschillende makelaars in de arm genomen om dat klusje voor u te klaren, maar tot heden is hen dat niet gelukt.
nu zoekt u kennelijk een makelaar die deze recreatiewoning in de verkoop wil nemen, daar kosten op moet maken, maar die daarvoor geen kosten in rekening mag brengen als het niet lukt de recreatie woning te verkopen.
het niet lukken van de verkoop kan verschillende oorzaken hebben zoals o.a. de gevraagde verkoopprijs, de/het camping/park waarop het staat, de jaarlijkse kosten van/voor de/het camping/park, de ligging van het object, de onderhoudstoestand, het wel of niet permanent mogen bewonen, etc.
om nou een makelaar die werkzaamheden heeft uitgevoerd, kosten heeft gemaakt ,en deze volgens afspraak bij u declareert als malafide te bestempelem gaat wel heel erg ver.
u kunt denkeklijk alleen uzelf maar helpen en zou kunnen overwegen zich in de werkzaamheden van een makelaar te verdiepen en de verkoop zelf terhand te nemen.
u weet dan zeker dat u niemand iets hoeft te betalen en bij verkoop de volledige verkoopprijs in uw eigen zak kunt steken, maar wel onderaftrek van hetgeen de beheerder graag nog even wil incasseren.
al met al heeft u waarschijnlijk niets aan mijn verhaal of het stemd u tot nadenken over hetgeen een makelaar voor u kan betekenen. ;-))
uiteindelijk komt alleen de zon, vooralsnog, gratis elke morgen weer op in het oosten.
succes met de verkoop.